Laatste nieuws

Oproep financiële steun

Beste lezers,

Wij willen graag een beroep op u doen en vragen om uw financiële steun voor deze bediening. 

De afgelopen 12 jaar heeft Oscar ingang gekregen in veel kerken en gemeenten. Elke week spreekt hij gemiddeld vijf keer in diverse soorten samenkomsten. Hij schrijft hij regelmatig artikelen in christelijke bladen en hij heeft inmiddels twee boeken geschreven. Ook reist Oscar regelmatig naar Israël om daar het Woord van God te delen met het reisgezelschap. Sinds 2017 is Oscar via de CAMA-zending betrokken bij een partnerschap met gemeenten in Noord-India. In oktober 2018 is hij voor de tweede keer daar naartoe gereisd en heeft hij het evangelie aan velen mogen doorgeven. 

Naast al dit werk stellen Oscar en Loïs hun huis regelmatig open voor jongeren om hun een tijdelijk thuis te bieden. Vaak komen er mensen over de vloer, wat een vreugde is om mee te maken. 

Dat Oscar en Loïs dit werk kunnen doen is alleen mogelijk omdat er ook giften gegeven worden voor Goed Nieuws Bediening. Oscar heeft vanaf het begin af aan gezegd dat hij het evangelie niet commercieel wil brengen. Hij vraagt daarom nooit om vergoeding, laat de bedragen voor vergoeding altijd over aan de uitnodigende partij. 

We hopen dat u mee wilt helpen bouwen aan deze bijzondere bediening. 

Karel en Nicolet Coenen (contactpersonen financiën)

Klik hier voor informatie over hoe u kunt geven. 

Giften

Alle materialen op deze site worden u gratis aangeboden. Indien u wilt helpen deze bediening in stand te houden en deze site verder uit te bouwen kunt u een gift overmaken.

Inschrijven nieuwsbrief

Vier keer per jaar sturen wij digitaal of per post een nieuwsbrief naar allen die op de hoogte willen blijven van ons werk en/of ons steunen door gebed of support. Indien u onze digitale brief ook graag wilt ontvangen, klik dan hieronder op de button.

button nieuwsbrief