Laatste nieuws

Uw hulp nodig

Het werk van evangelisatie, prediking, onderwijs en gemeenteopbouw is niet commercieel van aard. Jezus zei: "Om niet hebben jullie het ontvangen, deel het uit om niet" (Matteüs 10:8). Veel van onze activiteiten doen wij Pro Deo, letterlijk en figuurlijk. Voor de benodigde inkomsten zijn wij voornamelijk afhankelijk van de giften van derden. 

Binnenkort staan wij opnieuw voor een behoorlijke financiële uitdaging. Wij stellen het op prijs wanneer u ons financieel wilt helpen om dit belangrijke werk te kunnen blijven doen. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt geven. Klik hier voor een oproep van onze contactpersoon financiën. 

Giften

Alle materialen op deze site worden u gratis aangeboden. Indien u wilt helpen deze bediening in stand te houden en deze site verder uit te bouwen kunt u een gift overmaken.

Inschrijven nieuwsbrief

Vier keer per jaar sturen wij digitaal of per post een nieuwsbrief naar allen die op de hoogte willen blijven van ons werk en/of ons steunen door gebed of support. Indien u onze digitale brief ook graag wilt ontvangen, klik dan hieronder op de button.

button nieuwsbrief