Recensies Exclusieve Liefde

Sinds het uitkomen van het boek 'Excusieve Liefde; waarom geen seks voor het huwelijk en hoe mooi het is te wachten' zijn er tot nu toe zeven recensies verschenen in kranten of op wesites. Deze hebben wij voor u een rijtje gezet. We zijn dankbaar voor de lovende woorden die over het boek geschreven zijn en voor de blijken van waardering van de vele lezers. Klik hier voor een overzich van de recensies. Klik hier om het boek te bestellen. 

Recensie Daaromzaleenman.nl

Waarom was het ook alweer goed om te wachten met seks tot je getrouwd bent? Veel christenen weten wel dat het zo hoort, maar waarom ook al weer? En waar staat dat dan in de Bijbel? Vandaag een boekrecensie van het in 2017 verschenen boek “Exclusieve liefde” van Oscar Lohuis, waarin dat prima wordt verwoord!

bron: Daaromzaleenman.nl

Lees hier het volledige artikel op www.daaromzaleenman.nl

Recensie Boekmening.nl

Juist deze week is het thema van de EO-gids seks. Ik ben geschrokken van de manier waarop christenen hiermee omgaan. Daarom is een boek als dit belangrijk. Veel christenen erkennen wel dat het belangrijk is om geen seks voor het huwelijk te hebben, maar de praktijk blijkt anders te zijn. We worden beïnvloed door onze omgeving en die is voorstander van vrije seks.

bron: Boekmening.nl

Lees hier het volledige artikel op de website van het Boekmening.nl

Recensie CIP

Seks voor het huwelijk, typisch zo’n onderwerp waarbij christenen naar elkaar wijzen met zo’n vingertje van ‘oh, dat mag toch niet’. In deze driedelige videoserie van CIP.nl gaat Rik Bokelman met predikant Oscar Lohuis in gesprek over zijn boek ‘Exclusieve liefde’. Waarom geen seks voor het huwelijk? Hij geeft acht redenen, waarom het goed is te wachten met seks voor het huwelijk. “Na een one night stand ontstaat er een soort innerlijke verscheurdheid.”

bron: CIP.nl

Lees hier het volledige artikel op de website van het CIP

Recensie puntuit

Moet dat nou, wachten met gemeenschap totdat je getrouwd bent? Als je écht van elkaar houdt, het écht zeker weet dat je samen verder wilt, moet het dan echt zo? Ja, want zo heeft de Heere het geschapen. Ds. Oscar Lohuis geeft met zijn boekje “Exclusieve liefde” een aantal redenen waarom het zo mooi is om gemeenschap te bewaren voor het huwelijk.

Puntuitpanellid Maarten Otten recenseert het boek "Exclusieve liefde".

Ware liefde wacht. Lohuis laat zien dat dit ook echt zo is. Wanneer hij tekent hoe gemeenschap –tussen één man en één vrouw– bedoeld is, dan zie je dat dit intimiteit is op basis van vertrouwen. Dat vertrouwen heb je niet zomaar, dat moet je opbouwen. Lohuis onderstreept daarom ook het belang van praten in je verkering, juist ook over zulke tere zaken.

bron: puntuit.nl

Lees hier de volledige recentie op de website van puntuit

GIFTEN

Alle materialen op deze site worden u gratis aangeboden. Indien u wilt helpen deze bediening in stand te houden en deze site verder uit te bouwen kunt u een gift overmaken.

Nu doneren

Copyright © 2020 Goed Nieuws Bediening - Grafisch ontwerp WoodyDesign