Video's

Is met de hel ook Gods plan niet mislukt?

Als de mensen die niet in Jezus geloven naar de hel gaan, is dan het project van God, het Kruis, niet mislukt? Als er mensen zijn die naar de hel gaan, had God dan wel moeten toestaan dat de mens in zonde zou vallen? Op die vraag gaat Oscar Lohuis in, middels onderstaande video. Oscar: "We moeten oppassen om God de schuld te geven voor iets dat Zijn schuld niet is."

Vaak te weinig alert op het werk van boze geesten


Bijbel niet te verenigen met andere religies

We kunnen niet zeggen: wat de Bijbel zegt is waar en wat een andere religie verkondigt is ook waar. Dat is volgens spreker Oscar Lohuis onhoudbaar. Hij antwoordt tegenover CIP.nl op de vraag hoe je duidelijk maakt waarom het christelijk geloof ten opzichte van andere religies waarheid is. Lohuis: "Wat de Koran zegt over Jezus is bijvoorbeeld niet te verenigen met wat de Bijbel over Hem zegt. Verlossing in het boeddhisme is niet te vergelijking met de verlossing in het christelijk geloof. Terwijl Mohammed als oorlogsaanvoerder mensen de dood heeft ingejaagd, heeft Jezus Zichzelf als onschuldige laten mishandelen en Zijn vijanden liefgehad."

Gebed als eenrichtingsverkeer


Oscar Lohuis over zijn boek Zien en Leven

U kunt het boek bestellen in onze webshop.

GIFTEN

Alle materialen op deze site worden u gratis aangeboden. Indien u wilt helpen deze bediening in stand te houden en deze site verder uit te bouwen kunt u een gift overmaken.

Nu doneren

Copyright © 2020 Goed Nieuws Bediening - Grafisch ontwerp WoodyDesign